Depts. oberts

Hem fet una visualització de l’estructura de diversos Departaments de la Generalitat de Catalunya, basant-nos en les dades del seu web.

Presidència aquí.

Agricultura aquí.

Salut aquí.

Ensenyament aquí.

Economia i Coneixement aqui (amb enigma resolt aquí).

Podeu obrir i tancar cada entitat del Departament i veure quantes en depenen clicant els petits cercles a l’esquerra dels noms.

Un cercle groc tira cap a endavant o cap enrera. Un cercle blau només tira cap endavant. Per no perdre’s, la caixa groga de més cap a la dreta indica el darrer cercle que heu clicat.

Adalt a l’esquerra hi ha una altra caixa on podeu cercar entitats per paraules. Des d’aquí també podeu tirar enrera clicant  ]>

Els cercles augmenten o decreixen de tamany segons el nombre de branques que surten de cada entitat.

La caixa de color gris que apareix a sota a l’esquerra inclou: el nom de l’entitat, el nom de la persona responsable, el codi de l’entitat i el nombre d’entitats que hi depenen directament. Si cliqueu al codi, accedireu a la pàgina corresponent al web de la Generalitat.

Us convidem a explorar el web!

Les visualitzacions dels Departaments de la Generalitat es deriven de l’aquí. La relació entre elles va ser agregada mitjançant scraping. El codi i les dades (csv o json produït amb python) estan disponibles a GitHub. Les col·laboracions són molt benvingudes.

 

One thought on “Depts. oberts”

Els comentaris estan tancats.